Als gevolg van het toegenomen aantal onderzoeken kunnen er vertragingen in de verwerking en langere levertijden optreden. Bedankt voor uw begrip.
Kontakt

Ma. – vrijd.: 08:00 - 17:00 uur

Telefoon: 00800 - 290 290 29

E-Mail: kundenservice@mh-online-gmbh.de

  • gratis verzending binnen Nederland

Herroepingsrecht

Herroepingsrecht - recht van retour

 

Uw herroepingsrecht : 21 dagen recht van retour en gratis ophaling! 
We willen graag dat u tevreden bent met uw Enders terrasverwarmer. Mocht u niet tevreden zijn over het bestelde product, dan heeft u bij ons niet de standaard 14 dagen, maar 21 dagen de tijd om het product retourneren en de overeenkomst te ontbinden. Mocht u wel tevreden zijn met het product in zijn geheel, maar is een bepaald onderdeel niet in orde, neem dan a.u.b. per e-mail contact met ons op ( Kundenservice@MH-Online-GmbH.de) dan sturen we u z.s.m. gratis vervangende onderdelen toe.

Mocht het product in zijn geheel niet voldoen, dan kunt u gebruik maken van uw herroepingsrecht. Dit herroepingsrecht houdt in, dat u als consument na ontvangst van het product een afkoelingsperiode heeft van 21 dagen om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden en het product te retourneren. Het product dient compleet, onbeschadigd en indien mogelijk in de originele verpakking te worden teruggestuurd. Bij onvolledige, beschadigde, vervuilde of gebruikte goederen behouden wij ons het recht voor, slechts een deel van de koopprijs van de teruggegeven artikelen terug te betalen.

Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht neem dan per e-mail contact  via Kundenservice@MH-Online-GmbH.de) of via het contactformulier op de website. Elke teruggave van goederen, zonder voorafgaand overleg met onze klantenservice, wordt afgewezen. Ook ongefrankeerd verzonden pakketten kunnen niet worden aangenomen.

Normaal gesproken draagt u als consument zelf de kosten van de retourzending, maar wij bieden u aan de terrasverwarmer gratis bij u op te laten halen, zodat voor u geen extra kosten ontstaan. Wanneer de teruggezonden goederen in ons magazijn zijn gearriveerd, geldt de koopovereenkomst als opgeheven. Wij als aanbieder zullen in geval van ontbinding van de overeenkomst, binnen 14 dagen na de ontvangstdatum van de retourzending het aankoopbedrag naar uw bankrekening terugstorten. 

Instructies voor het retourneren van een product

Wanneer u uw aankoop binnen 21 dagen na ontvangst wilt retourneren, neem dan de volgende stappen: 

1. Stuur een e-mail naar Kundenservice@MH-Online-GmbH.de dat u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, met de reden voor het retourneren en uw bestelnummer. Conform Europese wetgeving moet er op de website een extra retourformulier beschikbaar zijn. Dit formulier vindt u hier als download, dit kunt u ook invullen, scannen en dan per e-mail naar ons toesturen. Een gewone melding per e-mail is echter makkelijker en ook voldoende.

2. Wij nemen dan z.s.m. per e-mail contact met u om de gratis terugzending (ophaling van uw terrasverwarmer door de DPD-pakketdienst) te regelen.

3. Verpak het onbeschadigde product in de originele verpakking, stop a.u.b. een kopie van de factuur mee in het pakket met groot daarop geschreven: " RETOUR / WIDERRUF" .

4. Stel ons per e-mail op de hoogte nadat het pakket bij u is opgehaald en deel ons in dezelfde e-mail uw bankgegevens (met IBAN-code én SWIFT-code) mee, zodat we het aankoopbedrag kunnen terugstorten, nadat de terrasverwarmer bij ons is gearriveerd en op eventuele schade is gecontroleerd.

5. Nadat we de terrasverwarmer terug hebben ontvangen en op eventuele schade hebben gecontroleerd, zullen we het aankoopbedrag z.s.m. (uiterlijk binnen 14 dagen) naar uw bankrekening terugstorten.

6. De behandeling van retouren kan ca. 2 tot 4 weken duren. 


Printversie van het herroepingsrecht
PDF-download van het herroepingsformulier

 

Laatst bekeken