Terrasverwarming infrarood

<

Infrarood heaters van Enders

De elektrische terrasverwarming/infrarood heaters van Enders werkt met infrarood korte golven. Infrarood verwarming door middel van korte golven is de meest efficiënte manier om een behaaglijk gevoel op een buitenterras te creëren. De infrarood terrasverwarming verwarmt alleen de personen en objecten die door de infraroodstralen worden geraakt en niet de lucht. Hierdoor is de gevoelstemperatuur op uw buitenterras duidelijk hoger dan de temperatuur van de omgevingslucht. Net als terrasverwarming op gas kunt u uw infrarood terrasverwarming bij voorkeur op een beschutte plek van uw terras plaatsen, zodat de afkoeling door de wind gering is. Bekijk in alle rust ons brede aanbod en kies de terrasverwarmer van Enders die het beste bij u past.

Hoe werkt infrarood terrasverwarming?

Infrarood verwarming is warmtestraling en vergelijkbaar met de werking van zonnestralen die het oppervlak/object verwarmen, dat door de zonnestralen wordt geraakt. U ziet de stralen niet, maar ze zijn er wel. Vaak wordt gedacht, dat alleen de elektrische terrasverwarming met infrarood stralen werken, maar ook de terrasverwarmerw op gas werken volgens hetzelfde verwarmingsprincipe. Het licht bij de halogeenlamp ontstaat door de hoge temperatuur van de lamp. Wanneer een infrarood terrasverwarming veel licht geeft, is dit dus een teken, dat hij veel warmte afstraalt en efficiént werkt.

Infrarood terrasverwarming met en zonder licht

Op de markt zijn ook infrarood terrasverwarming en heatstrips beschikbaar zonder rood schijnsel, deze maken echter vaak gebruik van lange golf infraroodstralen, waardoor deze qua verwarming veel minder efficiënt en duurder in het gebruik zijn. Bij ons kunt u alleen de milieuvriendelijke en efficiënte infrarood terrasverwarming met korte golf infrarood kopen, alle elektrische infrarood terrasverwarmers van Enders hebben een hoog rendement en een groot stralingsbereik.