Patioheaters van

Patioheaters maken van uw terras en tuin een echte oase

Wij van terrasverwarmer-online.nl hebben geen invloed op het weer, maar met een hoogwaardige patioheater van het Duitse kwaliteitsmerk Enders kunt u uw buitengedeelte, terras en tuin, zowel voor privé als horeca, in elk jaargetijde gebruiken. Met een patioheater met de innovatieve brandertechniek van Enders creëert u buiten heel makkelijk warmte. Overtuig uzelf van de voordelen van de Enders terrasverwarmers op gas en bestel hier met een paar klikken uit ons omvangrijke assortiment.

Met een patioheater wordt uw grill-party een echt feest

Lekker ontspannen buiten zitten en van de lekkere frisse buitenlucht genieten wordt steeds populairder. In ons klimaat kan men van dit genot zonder patioheater helaas meestal maar een paar weken van het jaar genieten. De patioheaters van terrasverwarmer-online.nl zorgen voor een paar extra graden, zodat u uw grillfeest op het terras in de buitenlucht met één druk op de knop gewoon langer door kunt laten gaan. Met een patioheater wordt uw volgende grill-party op uw terras of in uw tuin een echt succes.

Uw patioheater zorgt voor warmte - met slechts één druk op de knop

De warmtestraling van de patioheaters is vergelijkbaar met zonnestraling. De infraroodstraling wordt onzichtbaar door de lucht getransporteerd en pas wanneer het in contact komt met een voorwerp of oppervlak wordt de warmte van de patioheater omgezet in voelbare warmte. Direct nadat u de knop aanzet, kunnen de mensen die zich in het stralingsbereik van de patioheater bevinden de warmte van de patioheater voelen. Ook de tafels en de stoelen, en zelfs de vloeren nemen de warmte van de patioheater aan en geven die weer aan hun omgeving af. Als u vragen heeft over een terrasverwarmer van Enders, dan geven wij u graag verdere informatie.