Terrasheaters

De terrasheaters van Enders

De terrasheaters van Enders zijn stijlvol en voorzien van de modernste techniek. 's Avonds langer genieten van uw terras of tuin en genieten van de stralingswarmte van de energiezuinige terrasheaters. Ze zien er niet alleen mooi uit, maar zijn door de innovatieve en zuinige techniek ook goed voor uw portemonnee én het milieu. We bieden verschillende modellen terrasheaters aan: kies de terrasheater die bij uw wensen en eisen past. Als u vragen heeft, neem even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Terrasheaters in de horeca

We leveren onze terrasheaters zowel aan particulieren als aan horeca-exploitanten. Bij horecagelegenheden zorgen de terrasheaters voor een hogere omzet van uw terras, waardoor de investering zich vanzelf terugverdiend. Door terrasheaters op uw terras te zetten, blijven uw gasten 's avonds langer op uw terras zitten. Doordat al onze terrasheaters makkelijk te transporteren zijn, kunt u ze in het winterseizoen probleemloos opslaan of als mobiele verwarming in andere ruimten gebruiken.

Terrasheaters voor horeca en particulieren

In het terrasheater-assortiment van Enders is de Enders Commercial de terrasheater met de meeste power, 14 kW. Deze terrasheater is zeer geschikt voor professioneel gebruik in de horeca of voor particulieren die het vooral lekker warm willen hebben en waar het vermogen belangrijker is dan een energiezuinige brander. Deze terrasheater is standaard voorzien van een tafeltje, ideaal om even een biertje of drankje, of borrelnootjes neer te zetten. De energiezuinigste terrasheater is de Enders Ecoline, een strak design met twee afzonderlijke 2 kW-branders, die dezelfde warmte produceren als een standaard 12 kW terrasheater. Met deze terrasheater bespaart u meerdere honderd euro's bij het gasverbruik.