Kontakt

Ma. – vrijd.: 08:00 - 17:00 uur

Telefoon: 00800 - 290 290 29

E-Mail: kundenservice@mh-online-gmbh.de

Enders CosyPolo 2.0 Edelstahl (RVS) vanaf nu leverbaar

Enders CosyPolo 2.0 nieuw model.

 

Het lage model van Enders heette vroeger de Cosystand Polo en wordt sinds de doorontwikkeling van het model CosyPolo 2.0 RVS genoemd. Deze terrasverwarmer is door zijn hoogte van 120 cm erg populair omdat hij op zithoogte verwarmt, de richting van de warmtestraling dmv een schuifbaar schild kan worden ingesteld, niet veel plaats inneemt en het design veel mensen bevalt.

 

De ontwikkeling van de CosyPolo

 

Het oude model, de Enders Cosystand Polo, mochten we in Nederland niet verkopen, omdat dit model vanuit technisch oogpunt niet aan de eisen van de Nederlandse regelgeving voldeed. Er bestaan helaas nog steeds verschillende regelgevingen op dit gebied binnen de Europese unie. Daarom hebben we in overleg met Enders een opvolgermodel van de Polo laten ontwikkelen, dat ook aan de Nederlandse regelgeving.



De RVS-uitvoering van het opvolgermodel van de Enders CosyPolo 2.0 versie is via ons in samenwerking met Enders leverbaar direct uit Duitsland en tegen een zeer scherpe prijs: € 209,90 incl. btw en levering. De lounge heater Enders CosyPolo 2.0 RVS is leverbaar en kan direct via onze website besteld en geleverd worden. De stalen uitvoering van de CosyPolo is niet meer leverbaar bij Enders.