Kontakt

Ma. – vrijd.: 08:00 - 17:00 uur

Telefoon: 00800 - 290 290 29

E-Mail: kundenservice@mh-online-gmbh.de

Gasfles voor terrasverwarmer kopen: leveranciers om gasfles te vullen in uw omgeving online vinden

Gasfles voor terrasverwarmer kopen: leveranciers om gasfles te vullen in uw omgeving online vinden

U heeft een nieuwe terrasverwarmer bij ons gekocht en bent nu op zoek naar een leverancier van gasflessen of een adres in de buurt waar u uw gasfles kunt laten vullen. Op het internet bieden de gasleveranciers een mogelijkheid om snel een leverancier van gasflessen bij u in de buurt te vinden. Hier vindt u een overzicht van de grote merken.

Gasflessen kopen en vullen in Nederland en België

De gasfles dient u in Nederland bij een erkende gasflessenleverancier te kopen. Wij mogen u geen gasflessen verkopen. Gasflessen mogen uit veiligheidsoverwegingen niet per gewone post worden verstuurd. Voor onze terrasverwarmers kunt u het beste een standaard propaangasfles van 10-11 kg inhoud nemen. Er worden ook kleinere, lichtgewicht gasflessen aangeboden, maar vanuit het oogpunt van de stabiliteit is het aan te bevelen de gewone standaard 11 kg gasfles te nemen. Die past in alle modellen van Enders.

Gasflessen leveranciers in Nederland en België

U koopt bij een leverancier een gevulde gasfles met statiegeld (waarborgsom), die u na gebruik met het statiegeldbewijs tegen betaling weer kunt omruilen voor een volle fles. Verkooppunten van leveranciers van Primagaz in NL en leveranciers van Primagaz in BE en leveranciers van Antargaz (voorheen Shell) en leveranciers van BeneGas in NL en leveranciers van BeneGas in BE in uw omgeving kunt u hier makkelijk online vinden.

Mocht u nog andere vragen hebben over uw terrasverwarming, neem dan even contact met ons op per mail: mark.andre@terrasverwarmer-online.nl We zijn u graag van dienst.

Het team van terrasverwarmer-online.nl