Kontakt

Ma. – vrijd.: 08:00 - 17:00 uur

Telefoon: 00800 - 290 290 29

E-Mail: kundenservice@mh-online-gmbh.de

Bezorging terrasverwarmer door DPD pakketdienst

Bezorging terrasverwarmer door DPD pakketdienst

Wij versturen al onze terrasverwarmers met de DPD pakketdienst. Wanneer u een nieuwe terrasverwarmer bij ons gekocht heeft, overhandigen wij deze op werkdagen na binnenkomst van uw betaling binnen 24 uur aan de DPD-pakketdienst. Normaal gesproken heeft de DPD-pakketdienst 2 tot 4 werkdagen nodig voor de bezorging van het pakket in Nederland en België, we horen van veel klanten, dat ze het pakket doordeweeks in de meeste gevallen twee dagen later al thuisbezorgd krijgen.



Bezorging door DPD als u niet thuis bent

Mocht u niet thuis zijn op het tijdstip van bezorging, dan is dat geen enkel probleem. De DPD pakketdienst laat dan een briefje achter met gegevens, hoe u de tweede bezorging zelf met de DPD kunt afspreken. De DPD bezorgt alleen op werkdagen, dus als u aan het einde van de week bestelt, wordt in het begin van de volgende week geleverd.



Wij leveren met de DPD pakketdienst naar leveradressen in Nederland en België. Levering naar Duitsland is ook mogelijk, neem hiervoor even contact met ons op per e-mail: mark.andre@terrasverwarmer-online.nl