Kontakt

Ma. – vrijd.: 08:00 - 17:00 uur

Telefoon: 00800 - 290 290 29

E-Mail: kundenservice@mh-online-gmbh.de

Terrasverwarmer onderdelen voor Enders terrasheaters bij ons leverbaar

Terrasverwarmer onderdelen voor Enders terrasheaters bij ons leverbaar

We leveren vervangende onderdelen voor bijna alle Enders terrasverwarmers, bijvoorbeeld een nieuwe branderkop, thermokoppel, omvalbeveiliging, bovenkap, zijplaten, wieltjes etc. Sommige onderdelen kunt u makkelijk zelf vervangen, andere onderdelen kunt u beter door een vakkundig bedrijf laten vervangen. Enders raadt u dringend aan om de alle voor het verbrandingsproces belangrijke onderdelen door een erkend gasinstallatiebedrijf/gasinstallateur te laten vervangen. Uw veiligheid staat voorop.

Onderdelen voor uw Enders terrasverwarmer bestellen

We kunnen voor bijna alle actuele Enders modellen en voor vele oude Enders terrasverwarming modellen onderdelen leveren. Wilt u een onderdeel bestellen, stuur ons dan een e-mail naar mark.andre@terrasverwarmer.online.nl en geef ons een precieze beschrijving van het onderdeel dat u nodig heeft en de precieze beschrijving van het model, want de terrasverwarmer-onderdelen verschillen soms per model en jaargang. U kunt ons het beste een foto sturen van het te vervangen onderdeel en een foto van het typeplaatje. We leveren alleen vervangende onderdelen voor Enders en niet voor andere merken!

Nog vragen over onderdelen voor uw Enders terrasheater?

Mocht u nog andere vragen hebben over uw terrasverwarming, neem dan even contact met ons op per mail: mark.andre@terrasverwarmer-online.nl We zijn u graag van dienst.

Het team van terrasverwarmer-online.nl