Kontakt

Ma. – vrijd.: 08:00 - 17:00 uur

Telefoon: 00800 - 290 290 29

E-Mail: kundenservice@mh-online-gmbh.de

Filters sluiten
  •  
  •  
  •  
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Fancy terrasverwarming
max. 8 kW / Gas
€ 169,90*
Enders Ecoline Pure terrasverwarming
max. 4 kW / Gas
€ 299,90*
Solid RVS Terrasverwarmer
max. 14 kW / Gas
€ 319,00*

Deze gasheaters zijn de experts onder de energiezuinige heaters

Terwijl anderen er nog niet over uit zijn hoe de CO2-uitstoot duurzaam en effectief kan worden verminderd, zorgt een Enders terrasheatervan de ECO Edition allang voor een duurzame realiteit. Deze pioniers onder de ecologische terrasheaters verleggen de grenzen en geven u niet alleen aangename warmte, maar ook het goede gevoel vanuit ecologische gezichtspunten het beste te doen. En ze zijn ook goed voor uw portemonnee: tot ongeveer 600 euro per jaar goedkoper!

Bovendien zijn de nieuwe Enders-apparaten van de ECO Edition revolutionair op het gebied van design en techniek. Door het innovatieve design van de Ecoline Staal en de Ecoline RVS ontstaat de warmte heel doelgericht en precies daar waar zij nodig is, zonder dat onnodige warmte verloren gaat.

Beide apparaten, zowel de Ecoline Staal als ook de Ecoline RVS, zijn de toppers van Enders op het gebied van energie-efficiëntie: twee 2 kW-branders met hetzelfde vermogen als een 12 kW brander. Maar de andere apparaten van de ECO Edition van Enders, de RVS Profi, de Elegance RVS en de Event beschikken ook over een energiezuinige branderkop. De RVS Profi van geborsteld roestvrij staal in tijdloos design maakt zijn belofte van een hoge warmteproductie met een laag brandstofverbruik geheel waar en is zowel geschikt voor de veeleisende privégebruiker als voor professioneel gebruik in de horeca.

De Elegance RVS van Enders brengt een fraaie optische verschijning van gepolijst roestvrij staal, een energiezuinige brandertechniek en een grote warmteproductie probleemloos onder zijn paddestoelachtige hoedje. Alle Enders terrasverwarmers van de ECO Edition hebben een duidelijk lager gasverbruik en daardoor ook een lagere CO2-uitstoot!